A SECRET WEAPON FOR αναχρηματοδοτηση δανειων

A Secret Weapon For αναχρηματοδοτηση δανειων

A Secret Weapon For αναχρηματοδοτηση δανειων

Blog Article

Πληροφορίες για το ιστορικό και το background της εταιρείας

Για αυτό και εμείς, μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο Πλάνο, θα συνεργαστούμε μαζί σου για να:

Αποτελεί ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στο οποίο βασίζεται η επιτυχία των συνεργασιών. Ο νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να τηρεί τις συμφωνίες και να εξασφαλίζει σε ένα σημαντικό βαθμό όχι μόνο την πίστη των συνεργατών του, αλλά και την προθυμία τους να προσφέρουν περισσότερα.

* Ένταξη επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό, σε κάθε άλλου τύπου ρύθμιση οφειλών προς τράπεζες, Δημόσιο ή ΔΕΚΟ, ή τη νέα πτωχευτική διαδικασία. Περισσότερα >>

Ένα επιτυχημένο Πλάνο Διοίκησης, πρέπει να ευθυγραμμίζει τις υποδομές της εταιρίας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της με τους στρατηγικούς της στόχους.

Κάθε νέος επιχειρηματίας αν επιθυμεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένος, θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβει ρίσκο και να επενδύσει χρόνο και κεφάλαια.

Εκτιμήστε με ακρίβεια και χωρίς συναισθηματισμούς την σημερινή κατάσταση-θέση της εταιρείας: Εκτιμήσετε με πλήρη σύνεση την κατάσταση, θέστε νέους στόχους, βάλετε νέες προτεραιότητες, προσπαθήστε σε νέες αγορές, επικεντρωθείτε σε αυτά που κάνετε καλυτέρα & εξασφαλίσετε την μελλοντική βιωσιμότητα & προοπτική σας.

Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

Ωστόσο έχει μια σημαντική διαφορά: λαμβάνει υπόψη το πότε εισπράττονται τα έξοδα και πότε πληρώνονται τα έξοδα.

Επίσης, περιγράψτε νέα προϊόντα που θα λανσάρετε στο κοντινό μέλλον, καθώς και όποια πνευματική ιδιοκτησία κατέχετε. Περιγράψτε το πως αυτά θα αυξήσουν το κέρδος σας.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία που φτιάχνει ακουστικά έχει ως στόχο της να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Οι χορηγοί συνήθως θέλουν να δουν και αυτό το κομμάτι.

Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;

Αφορά τις περιοχές που βρίσκονται σε διαδικασία απεξάρτησης από το λιγνίτη (Δυτική Μακεδονία, Μεγαλόπολη) καθώς και τις ενεργειακές ανάγκες των νησιών.

Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με here γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα

Report this page